9,4 klantbeoordeling
Staffelkortingen
Op rekening betalen (30 dagen)
Uit voorraad leverbaar

Nieuwe website

Sinds mei 2021 is onze nieuwe website live. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat jullie dit ook zijn. We hebben geprobeerd om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. We hebben een aantal mooie onderdelen ingebouwd. Hieronder daarover een korte uitleg.

Bestelhistorie

In uw dashboard van uw account kunt u uw bestelhistorie van het voorgaande jaar terugkijken. Ook zullen de bestelling die uw in de nieuwe bestelomgeving plaatst hierin worden opgeslagen. Het terug zoeken op oude pakbonnen of facturen is dus verleden tijd.

Dozenzoeker

Op de site vind u bovenaan de pagina een rode balk met daarin drie vakken. Hierin kunt u de lengte x breedte x hoogte invullen van de doos die u zoekt. De dozenzoeker zal dan alle dozen tonen die 50 mm boven en 50 mm onder de opgegeven maten zitten. U hoeft dus niet meer door de hele lijst te scrollen.

Doos op maat

Op onze website vind u een doos op maat formulier. Via dit formulier ontwerpt u uw eigen doos op maat. De minimum afname voor een doos op maat is afhankelijk van de amfetingen, maar is mogelijk vanaf circa 200 stuks. Bij een doos op maat kutn u zelf de afmeting, kwalitei, kleur en de buitenzijde van het karton kiezen. Ook kunt u een doos laten bedrukken, maar hiervoor moet u rekening houden met eenmalige clichékosten, deze clichékosten zijn vaak aantal honderden euro’s

Productfilters

U kunt producten makkelijker vinden door gebruik te maken van onze nieuwe filters. Zo kunt u artikelen bijvoorbeeld filteren op kleur, kwaliteit, breedte, dikte en materiaal. U vind de filters aan de linkerkant op de productpagina’s.

Inloggen account

Wanneer u verpakkingenzo.nl bezoekt kunt u inloggen met uw klantnnummer / debiteurennummer als gebruikersnaam. Dit nummer kunt u terugvinden op voorgaande pakbonnen, bevestigingen, offertes of facturen. Vervolgens kunt u klikken op wachtwoord resetten, zo stelt u uw wachtwoord in.