Verzenden, retourneren of annuleren

Controleren van uw bestelling

Wij vragen u om bij ontvangst van uw bestelling het pakket te controleren. Onze medewerkers werken zeer nauwkeurig, maar het kan uiteraard voorkomen dat uw ontvangen producten niet overeenkomen met uw bestelling. Mocht dit het geval zijn, neem dan binnen drie werkdagen contact met ons op via e-mail: info@verpakkingenzo.nl. Wij zullen uw mail dan binnen zo spoedig mogelijk met een oplossing komen.


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verpakkingenzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk producten niet te retourneren

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Hoe moet ik mijn producten retourneren?

U moet uw retouren aanmelden in uw account. Hieronder vind u een stappenplan hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1: Open uw dashboard door te klikken op het poppetje rechtsboven in de hoek naast de winkelmand.

Stap 2: Ga naar het tabblad bestellingen links in de menubalk

Stap 3: Zoek de bestelling op die u (gedeeltelijk) wil retourneren

Stap 4: klik op de blauwe knop retourneren

Stap 5: Vul in wat u wil retourneren