Wij vragen een minimale bijdrage in de verzendkosten.
  • Standaard € 8,95 verzendkosten (excl. BTW) (België € 12,50 excl. BTW) 
  • In Nederland boven € 175,00 excl. BTW geen verzendkosten. (België € 175,00) (Tijdens het afrekenen (check-out) zullen de uiteindelijke verzendkosten worden berekend).
Onze bestellingen worden verstuurd via DHL Parcel. Het pakket wordt 2x aangeboden, mocht er een 3e poging nodig zijn dan zullen wij hierover contact met u opnemen, hier zijn nl. extra kosten aan verbonden. Het is ook mogelijk uw pakket dan op te halen bij een terminal. 

Wij hanteren voor 14:00 besteld is dezelfde dag verstuurd en bezorgd DHL het normaal gesproken de volgende dag.  
Dit is met uitzondering van vrijdag. Op vrijdag geld voor 10:30 besteld, dezelfde dag verstuurd.

Het is niet mogelijk uw bestelling op een postbusadres of servicepunt af te laten leveren.

Bij grote bestellingen (meer dan drie pakketten) wordt de bestelling op een pallet geleverd. Voor bijzonderheden palletaflevering zie uitleg hieronder.


Pallet:
Indien uw bestelling op een pallet geleverd moet worden dient u er rekening mee te houden dat deze door onze vervoerder met een grote trailer afgeleverd wordt. Het is dus van belang dat deze op het afleveradres probleemloos kan lossen. Onze vervoerder lost de zending standaard tussen 08:00 en 18:00. Wanneer u afwijkende openingstijden heeft of een korte tijdsbestek van 6 uur, kunnen er extra kosten berekend worden. 

De waardering van www.verpakkingenzo.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.